Wij zijn verheugt mee te delen dat de Prior Group een samenwerkingsverband heeft gesloten met het bedrijf Libra Techcon Limited. De multinational, opgericht in 1993, is een multidisciplinair engineeringsbureau met kantoren in Mumbai, het VK en Saoedi-Arabië. Met al meer dan 30 jaar ervaring in projectuitvoering en technische uitmuntendheid, biedt Libra bepaalde downstreamtechnologieën voor methanol en ethanol, samen met gespecialiseerde diensten.
Het bureau biedt haar diensten aan in verschillende sectoren, zoals speciale chemicaliën, aroma’s, smaken en geuren, olie en gas en petrochemische engineerings- oplossingen voor klanten in India, de VAE, Bahrein, Egypte, Spanje, Italië, China, Ghana, Saoedi-Arabië, Oman en het VK. Voor verdere details Libra Techcon Limited zie www.libratechcon.com.
De samenwerking biedt voor Prior Group de mogelijkheid om (grotere) engineeringsopdrachten uit te kunnen voeren tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u geïnteresseerd on de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze samenwerking en dienstverlening? Neem dan contact op met Bram van Stel via 0118-674074 of per mail bvs@priorgroup.nl.