Prior Group heeft een strategische samenwerking gesloten met Venvulas BV. Venvulas is gespecialiseerd in de levering van lasmachines en toebehoren in de meest brede zin van het woord. Venvulas heeft de beschikking over in eigen beheer vervaardigde machines middels haar dochtervennootschap Theunissen Lastechniek BV. De machines worden zowel verkocht als verhuurd worden middels haar moederorganisatie Venvulas Techniek BV. In de strategische samenwerking biedt Prior Group gekwalificeerde lassers aan welke in combinatie met Venvulas machnies verhuurd kunnen worden. Het voordeel is dat:

  1. de lasser reeds bekend is met de lasmachine waardoor de lasser snel op niveau is om hoogwaardig laswerk af te leveren;
  2. de logistieke aan en afvoer van de machine verzorgt wordt door Prior/Venvulas;
  3. reparatie en onderhoud van de machines uit handen genomen wordt van de opdrachtgever;
  4. een snelle omwisseling van machines plaats kan vinden bij omschakeling van project of las procedé.

Naast bovengenoemde voordelen bieden wij onze opdrachtgevers ook lasdeskundigheid in de vorm van een las coördinator / inspecteur.  Wenst u meer informatie omtrent onze gezamenlijke dienstverlening neem contact op met dhr. Hans van de Ven van Venvulas (073 656 0821, www.venvulas.nl) of Bram van Stel van Prior Group (0118-674074).